maanantai 16. tammikuuta 2012

Uudet matkustusluokat: comfort ja eläintarha

Viimenen virhe lähtee reissuun pakettimatkalla, turistiluokan lennolla. Palvelu ihan käsittämättömän hidasta: yölento, kone valmiiks myöhässä ja "myöhäinen päivällinen" tarjottiin n. Klo 2, jonka jälkeen ilosesti myytiin vielä taxfree-tuotteita ja juomia. Penkkejä oli tottakai ahdettu koneeseen kymmenen riviä enemmän kun mitä sinne inhimillisten olojen saavuttamiseks mahtuis, joten tämmösellä taskUkokosellakin meinas olla tuskasta mahtua olemaan. Onnea kaikki kaks metriset! Virallinen herätys ja aurinkoa kirkkaammat matkustamovalot sytytettiin - ja asiasta vielä kuulutettiin aivan tavattoman ylipirteästi - kymmeneltä sri lankan aikaa....... EI TULLU MIELEEN ET KELLO ON PUOL SEITTEMÄN SUOMESSA JA OLLAAN SYÖTY ILLALLISTA KAHELTA!?!!!? Tän jälkeen tottakai kesti lähemmäs tunti, ennen ku se aamiainen osu meän kohalle. Karjalanpiirakka näytti sen verta pelottavalta et en uskaltanu ees haarukkaa siihen iskee, nakit muistutti koostumukseltaan lähinnä perunamuussia ja pyttipannu oli säästösyistä maustettu ketsupin sijaan edellisillan pastakastikeella...

Täs vaihees onneks oli enää laskeutuminen jäljellä, mikä vois enää mennä vikaan, right? No, tottakai  kuuliaisten mennävuosien kanariansaarten keihäsmatkalaisten tapaan katsomo repes valtaisiin aplodeihin esityksen päätyttyä.... Tai siis... ilahtuneisiiin taputuksiin kun TÄLTÄKIN lennolta selvittiin hengissä.... Jos kentän seinässä ei ois lukenu "Welcome to Sri Lanka" niin oisin kyllä menny ohjaamosta kysymään et onks ne vitun puusilmät tuonu meät kanarialle.

Kaiken tän kruunas tottakai oppaan tositärkeet ja hurjankiinnostavat kohdekertomukset bussimatkan aikana. Oon kyllä vähän pettyny et yhteislaulua ei ollu. Eikä ees sitä virallista tervetulotilaisuutta missä tarjotaan ne tervetulodrinkit mihin on salaa lurautettu vähän kossua sekaan et ihmiset ees vähän rauhottus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti